lördag 2 februari 2008

En minnesvärd dag!

Vi var rädda för att ni hade glömt oss under juluppehållet...Vilken uppslutning!!! Vi räknade till 28 stycken coola vinylsnubbar vid 12.30.

Ett tag var det så mycket kunder att Siv var tvungen att gå ut och röka, Johan låtsades gå på toa och skyllde på diareé (fast jag vet att han inte hade det), Tobias hårfäste kröp upp en centimeter till (ja, det är möjligt!) och Thomas glömde att han hade världens minsta diskbråck för en stund .
Dubbel uppsättning kaffetermos räckte inte länge men det gjorde kokosbollarna. Skärp er! Ni är för blygsamma!

Ett stort tack till alla som stod ut med trängseln - Vinylkalle, Hårdrocks-kalle, Uffe, Hannes, Tord, Jakob + bror, Marko, Robin, Thomas o Fredrik, Mojje, Kent o Åsa, mamma Marianne o Maja, Johan, Kitte och Johan, Johan (igen), Magnus, Hans, Carl-Otto, jazzklubben Hbg, Peter, Chelsea-Peter och Arsenal-Fredrik, Dawn of Glory-grabbarna, Micke - för att bara nämna några.

Tack också för att ni stod ut med rejäl köbildning pga Sivs makalöst långsamma mushantering. Sivan kommer eventuellt att förtidspensionera sig pga för långsam musarm.

I skrivande stund sitter Thomas o Johan, lyssnandes på Warpig (givetvis original, NOT!!!), drickandes Carlsberg o ser fram emot nästa öppethållande i slutet på februari. Vi hoppas det kommer bli en värmande stund i den karga, bittra och råfuktiga skånska vintern.

/Kärlek! (Eller som Patrik brukar säga: "skivor är större än livet")

Inga kommentarer: